Pearl pristato prabangios XVIII ir XIX a. keramikos įkvėptą indų kolekciją,
gaminamą Portugalijoje iš vietinės natūralios
smulkiagrūdės keramikos. Atskiri dirbiniai apdirbami rankomis, o tai suteikia kiekvienam dirbiniui unikalumo. Jie išdegami tik vieną kartą, taip sumažinant išmetamų teršalų kiekį ir taupant energiją. Taigi
"Costa Nova" prekės ženklo stiprybė yra ne tik gaminių kokybė ir originalumas, bet ir pagarba aplinkai. Kartu su perdirbamais stalo indais tiekiama pakuotė yra 100 % be plastiko. Gera žinoti: Dėl didelio patvarumo ir mažo porėtumo "Pearl" desertų stovą labai lengva valyti, galima naudoti net abrazyvinius valiklius, nerizikuojant pažeisti paviršiaus. Indus galima plauti indaplovėje, tačiau, siekiant užtikrinti ilgesnį jų tarnavimo laiką, rekomenduojame pasirūpinti, kad plaunant joks daiktas nesusidurtų su kitu, kad nebūtų pažeistas. Saugumo dėlei taip pat rekomenduojame didesnius ir mažesnius gaminius plauti rankomis.
Šis akmens masės indas pasižymi dideliu atsparumu temperatūros svyravimams nuo -20 ºC iki 250 ºC, todėl padėklą galite dėti į grotuvą, šaldiklį ir mikrobangų krosnelę. Tačiau nenaudokite jo ant tiesioginio karščio ir nedėkite ant per šalto paviršiaus iš karto po to, kai išėmėte juos iš orkaitės. Didžiausias rekomenduojamas temperatūros nuokrypis yra 180 ºC.