1.
Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, krakmolą, kepimo miltelius, maistinę sodą, druską ir pipirus. Mišinį gerai išmaišykite.
2.
Mažame puode ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą. Leiskite sviestui šiek tiek atvėsti. Sudėkite likusius ingredientus: kefyrą, kiaušinius, tarkuotą sūrį ir žoleles. Įkaitinkite vaflinę iki vidutinės kaitros.
3.
Puodo ir dubenio turinį sumaišykite į vieną. Čia galioja ta pati taisyklė kaip ir blynams: mišinio nemaišykite per stipriai. Maišykite tik tiek, kiek reikia, kad tešloje neliktų neišmaišyto miltų mišinio. Paruošę tešlą, vaflius kepkite iki gražiai pagels. Prieš kepdami, nepamirškite vaflinės padengti plonu riebalų sluoksniu.
4.
Ant vaflių uždėkite norimus pagardus.