1. Sudėkite visus imbieriniams sausainiams skirtus ingredientus į virtuvės kombaino dubenį, naudokite K formos priedą ir leiskite tešlai pastovėti apie 10 minučių.
2. Paruoštą tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldytuve bent 2 valandas, bet geriausia per naktį.
3. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą kočėlu iki maždaug 5 mm storio.
4. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Naudokite viršutinį ir apatinį kaitinimą karštu oru.
5. Panaudokite velykinių sausainių formeles ir tešloje išpjaukite norimas formas. Kalbant apie dekoravimą, lengviausia tai padaryti naudojant kiaušinio formą.
6. Išpjaustytus sausainius perkelkite ant kepimo skardos su kepimo popieriumi ir kepkite 8 - 10 minučių. Atsargiai, nenudekite!
7. Leiskite paruoštiems sausainiams atvėsti ir perkelkite juos ant grotelių atvėsti. Puošti geriausia kitą dieną.
8. Paruoškite glajų. Pirmiausia, kruopščiai persijokite cukrų, kad glazūroje nesusidarytų gumuliukų.
9. Cukrų, citrinos sultis ir kiaušinio baltymą suplakite dubenyje su mediniu šaukštu iki vientisos konsistencijos.
10. Į aukštą stiklinę įdėkite konditerinį maišelį, užlenkite kraštus ant stiklinės krašto ir užpildykite glajumi. Puoškite.