Iki -15 % nuolaida vonios kambario prekėms | Sutaupykite →
Mid Season Sale | Sutaupykite iki 50% →
5 € jumsRegistracijaPrisijungimasKrepšelis Menu

Velykiniai sausainiai: išsikepkite sviestinius sausainius

Kviečiame Velykoms paruošti gardžiausių sausainių. Sausainius iškepsite akimirksniu. Taip pat pridėjome patarimų, kaip lengvai juos papuošti, kad jie įgautų pavasario atspalvį. Išsisaugokite receptą.
Velykiniai sausainiai su gražiu pavasario motyvu vos per akimirką.

Velykiniai sausainiai su gražiu pavasario motyvu vos per akimirką.

Ko reikės:

Tešlai:

  • 210 g miltų
  • 140 g sviesto
  • 70 g cukraus pudros
  • 2 kiaušinių tryniai
  • vanilinio cukraus ir citrinos žievelės

Įdarui ir papuošimui:

  • abrikosų ar apelsinų uogienės
  • šokoladinių torto papuošimų arba smulkiai pjaustyto šokolado
  • žalio torto glaisto (jį galite pakeisti, pavyzdžiui, melisos lapeliu)

Bonami patarimas: namuose pravers apskritimo formos sausainių formų rinkinys.

Kaip gaminti?

  1. Pasiruoškite tešlą iš aukščiau nurodytų ingredientų arba naudokite pirktą parduotuvėje. Atvėsintą šaldytuve, galite iš karto pradėti kočioti.
  2. Išpjaukite apskritimus.
  3. Į pusę apskritimų įpjaukite morkos formą su trimis mažesniais apskritimais (atrodys kaip apverstas sniego senis).
  4. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 minučių.
  5. Iškeptus apskritimus aptepkite uogiene.
  6. Morkas papuoškite plonomis šokolado drožlėmis.
  7. Lapus aptepkite žaliu cukraus glajumi.
  8. Patiekite ant gražaus padėklo. Juos galite apibarstyti cukrumi.
1

1

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8