Mėgstamiausia Kroatijos tinklaraštininkė Sanja su mumis pasidalijo greitu ir lengvu vasaros desertu. Pagrindinį vaidmenį čia atlieka persikai, iškepti su trupučiu romo, cinamono, medaus ir būtinai šaltais vaniliniais ledais.
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros.
2. Skardą išklokite kepimo popieriumi.
3. Paruoškite padažą šaukštu sumaišydami visus ingredientus.
4. Persikus nuplaukite ir perpjaukite per pusę, jei norite, galite juos ir nulupti.
5. Sudėkite ant skardos ir užpilkite padažu.
6. Kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol suminkštės, apie 30-40 minučių. Kuo jie minkštesni, tuo geriau.
7. Patiekite šiltus su vaniliniais ledais.
Eksperimentuokite su ingredientų kiekiais, kad išgautumėte mėgstamą skonį.
Išsirinkite lėkštę ar dubenėlį šiam vasaros desertui.