15 % nuolaida su kodu PAVASARIS15 | Sutaupykite →
-20 % kilimams Flair Rugs su kodu FLAIR20 | Sutaupykite →
5 € jumsRegistracijaPrisijungimasKrepšelis Menu

Lankėmės Kotlušoje – studijoje, kurioje verdamos geriausios istorijos visame Zagrebe

Apsilankėme Zagrebe esančioje modernioje virtuvės studijoje, kuri buvo sumanyta kaip vieta, kur susilieja meilė gastronomijai, fotografijai ir maisto gamybai. Už pavadinimo „Kotluša“, apie kurį kalbėsime vėliau, slepiasi Vedranas ir Mihaela – jauna pora, jau daugelį metų visą savo dėmesį skirianti fotografijai ir maisto mėgėjams. Džiaugiamės, kad Bonami produktai tapo „Kotluša“ dalimi. Bet dabar svarbiausia, kas yra „Kotluša“?

Ypatingų progų sinonimas

Pats pavadinimas „Kotluša“ kilo iš slaviško termino, reiškiančio didelį katilą, indą, kuriame ruošiamas maistas, pavyzdžiui, konservai. „Kotluša“ – tai ypatingų progų sinonimas, kai ruošiamasi kažkam dideliam ir svarbiam, o prie jo niekada netrūksta juoko, draugų, gero vyno taurės ir pokalbių. Taip yra ir šioje vietoje, kurioje Mihaela ir Vedranas sujungė tradicijas ir modernumą bei sukūrė erdvę, kurioje galima ruošti geriausias istorijas. Abu jie jau seniai pažįstami visiems kokybiško maisto gerbėjams: Vedranas kuria receptus, juos skelbia savo tinklaraštyje Začineno s ljubavlju ir Instagram profilyje , o Mihaela buvo tas žmogus, kuris ir paskatino sukurti „Kotluša“, ją rasite mih.a.e.la.

Studijos koncepcija

Mihaela ir Vedranas, įkvėpti receptų rašymo ir fotografavimo, studijos erdvėje suprojektavo keturias virtuves, kad kiekvienas turėtų aplinką, kurioje galėtų pristatyti savo viziją ir idėją bei maisto pobūdį. Priešais kiekvieną virtuvę yra modulinė darbo sala, ant kurios ne tik ruošiami ir fotografuojami patiekalai, bet ir sukuriama vieta kulinarinių dirbtuvių metu.

Kur įsikūrusi Kotluša?

„Kotluša“ įsikūrusi pačiame Zagrebo centre. Jei dalyvausite vienoje iš jų dirbtuvių, atidžiai įsižiūrėkite, gali būti, kad patiekalai bus patiekiami Bonami Selection induose.
„Kotluša“ savo duris atvėrė 2023 metų sausį, ir mes didžiuojamės būdami maža jų istorijos dalimi.