Vasariški kokteiliai su džinu yra neatsiejama šventės sode dalis. Tačiau svečius nustebinti galite ir šiek tiek neįprastu kokteiliu su rožiniu džinu bei avietėmis arba vasarišku gėrimu be alkoholio.
Semkitės įkvėpimo iš kokteilių, kuriuos jums pristato barmenas profesionalas Pavel Sochor.
Viskio stiklinę užpildykite ledukais.
Įpilkite Akvavit ir šviežių laimo sulčių.
Kruopščiai išmaišykite.
Supilkite šaltą imbierinį alų.
Švelniai išmaišykite.
Papuoškite šviežių krapų šakele.
Pasirinkite stiklinę kokteiliams, kurios forma primena cilindrą ir yra apie 400 ml tūrio.
Pripildykite ją ledukais.
Supilkite 40 ml džino, gerai išmaišykite.
Įpilkite šalto toniko. Džino ir toniko santykis neturi viršyti 1:3.
Išmaišykite šaukštu.
Papuoškite greipfruto skiltele.
Sudėkite avietes į kokteilių plaktuvą ir sutrinkite.
Tada į plaktuvą sudėkite likusius ingredientus.
Suplakite be ledukų.
Įdėkite ledukų.
Perkoškite per smulkų sietelį į šampano taurę.
Galiausiai, smeigtukais susmaigstykite dvi ar tris šviežias avietes ir padėkite jas ant stiklinės.
Šviežius vaisius sutrinkite inde.
Įpilkite cukraus sirupo, citrusinių vaisių sulčių ir ledukų.
Užpilkite gazuotu vandeniu ir išmaišykite šaukštu.
Gazuotą vandenį galite paskaninti žolelėmis – mėtomis, melisomis, bazilikais, raudonėliais ar kalendromis.
Naudokite didesniems kiekiams skirtus indus limonadui.