Black Friday | Iki -60% daugiau nei 40 000 prekių →
10 € jumsRegistracijaPrisijungimasKrepšelis Menu

Trys Helovino receptai, kuriuos galite pasigaminti net su vaikais

Išbandykite tris paprastus Helovino receptus.
Sluoksniuotos tešlos moliūgai įdaryti obuoliais.

Sluoksniuotos tešlos moliūgai įdaryti obuoliais.

Sluoksniuotos tešlos moliūgai įdaryti obuoliu

Ingredientai

  • 2 obuoliai
  • sluoksniuota tešla
  • cukrus ir cinamonas pabarstymui
  • kiaušiniai užtepimui
Kaip pagaminti?

  1. Paruoškite sluoksniuotą tešlą, iškočiokite ir supjaustykite maždaug 1,5 cm juostelėmis.
  2. Obuolius supjaustykite maždaug 1,5 cm pločio apskritimais. Kiekvieno iš jų viduje išpjaukite skylę.
  3. Pamažu dėkite tešlą ant obuolių žiedų. Bus paprasčiau, jei skylutė obuolyje bus didesnė. Visus gabalėlius aptepkite kiaušiniu.
  4. Pabarstykite cukrumi, sumaišytu su cinamonu.
  5. Nepamirškite į vidurį įsmeigti viso cinamono gabalėlio. Tada kepkite iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kepkite apie 25 minutes.
1

1

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

Oreo sausainių šikšnosparniai

Ingredientai

  • sausainiai Oreo
  • akis galite sukurti savo iš kiaušinio baltymo glaisto ir juodojo šokolado


  • Kaip gaminti?

    1. Keletą Oreo sausainiukų atidėkite į šalį, jie bus naudojami sparneliams.
    2. Šiuos sausainius padalinkite į dvi dalis ir pašalinkite baltą kremą. Perpjaukite juos per pusę peiliu ir padarykite iš jų sparnelius.
    3. Kitą šikšnosparnių dalį panaudosite šikšnosparnių kūnams.
    4. Galiausiai pridėkite akis.

      Patarimas: akims gaminti galite naudoti ir nuo sausainių nuimtą baltą glajų. Iš jų suformuokite nedidelius rutuliukus. Tada ant viršaus uždėkite sausainių trupinių.
    Oreo sausainių šikšnosparniai greitai pagaminmi ir sužavės visus svečius.

    Oreo sausainių šikšnosparniai greitai pagaminmi ir sužavės visus svečius.

    Šiurpūs sluoksniuotos tešlos moliūgai

    Ingredientai

    • sluoksniuota tešla
    • uogienė
    • kiaušinis
    • moliūgo formos formelė

    Kaip gaminti

    1. Tešlą paskleiskite ir formele supjaustykite moliūgų formas. Vieną moliūgo pusę palikite sveiką, iš kitos pusės išpjaukite veidelius.
    2. Vieną išpjautą moliūgą sutepkite marmeladu, o kitu uždenkite.
    3. Suspauskite išilgai kraštų šakute. Aptepkite kiaušiniu ir kepkite apie 20 minučių 170°C.

    Sluoksniuotos tešlos ir vaisių uogienės derinys niekada nenuvils.

    Sluoksniuotos tešlos ir vaisių uogienės derinys niekada nenuvils.