Gardus troškinys pietums ar vakarienei

Svarstote, ką pasigaminti, kai nusibodo valgyti vieną ir tą patį? Kviečiame išbandyti vegetarišką lešių troškinį.

Pasigaminkite kreminių lęšių su grybais pagal Kitchen Story receptą ir pasisemkite įkvėpimo iš mūsų patarimų, kaip tinkamai paruošti lęšius.

Ingredientai 4 porcijoms

  • 1 svogūnas
  • 2 česnako skiltelės
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 200 g grybų
  • 400 g virtų lęšių
  • 400 g kokoso pieno
  • 2 saujos šviežių špinatų
  • citrinos sulčių
  • druskos, pipirų

Kaip gaminti

Nulupkite svogūną ir česnaką ir supjaustykite nedideliais kubeliais.

Alyvuogių aliejų įkaitinkite keptuvėje.

Pirmiausia, leiskite svogūnui apkepti, tada sudėkite česnaką.

Supjaustykite pievagrybius griežinėliais, suberkite į keptuvę ir švelniai apkepkite. Sudėkite virtus lęšius ir supilkite kokoso pieną.

Pagardinkite citrinos sultimis, druska ir pipirais. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir įmaišykite špinatų lapus.

Patiekite su skrudinta bagete.

Bonami patarimai, kaip paruošti Beluga lęšius

  • Beluga lęšių nereikia mirkyti.
  • Sudėkite lešius į puodą ir užpilkite vandeniu taip, kad jo lygis būtų šiek tiek aukščiau.
  • Jei verdant vanduo per greitai įsigeria, įpilkite dar, kad vanduo būtų apsėmęs lęšius.
  • Virkite maždaug 25 minutes. Vanduo turėtų išgaruoti.
  • Po to, lęšius galite naudoti kitiems receptams.

Bonami patarimai, kaip virti raudonuosius lęšius greitpuodyje

Raudoniesiems lęšiams išvirti klasikiniame puode prireiks maždaug valandos. Greitesnį paruošimą galite pasiekti naudodami greitpuodį. Taip sutaupysite ne tik laiko, bet ir pinigų. O kaip tai padaryti?

  • Supilkite lęšius į greitpuodį ir užpilkite juos vandeniu taip, kad jo lygis būtų šiek tiek aukščiau. Taip pat galite įdėti ir žolelių.
  • Užvirkite, tada sumažinkite ugnį iki vidutinės ir virkite 15-20 minučių.
  • Galiausiai, nukelkite nuo viryklės ir išleiskite garus.

Nuotr: Kitchen Story

Panašūs įkvėpimai