1. Burokėlį nuplaukite, nupjaukite galus iš abiejų pusių, odelės nenuimkite.
2. Foliją apšlakstykite aliejumi, sudėkite burokėlį, pabarstykite druska ir pipirais.
3. Gerai suvyniokite jį į foliją ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
4. Iškepus, leiskite burokėliui atvėsti ir nulupkite odelę.
5. Burokėlį supjaustykite kubeliais ir sutrinkite iki vientisos masės.
6. Dubenyje sumaišykite miltus, kiaušinius, kiaušinio trynį, druską, burokėlių tyrę ir išplakite iki vientisos masės.
7. Tešlą suvyniokite į plastikinę plėvelę ir palikite dviem valandoms kambario temperatūroje.
8. Naudodami makaronų formavimo aparatą arba kočėlą, iškočiokite tešlą į ploną lakštą.
9. Iškirpkite širdeles.
10. Norėdami pagaminti įdarą, sumaišykite rikotą, parmezaną. Čiobrelius susmulkinkite mažais gabalėliais ir įmaišykite į įdarą.
11. Įdarą pagardinkite druska ir pipirais.
12. Į tešlos vidurį įdėkite vieną arbatinį šaukštelį įdaro ir sulipinkite su kita tešla.
13. Virkite verdančiame vandenyje, kol ravioliai plūduriuos. Leiskite jiems kelias sekundes pavirti ir išimkite.
14. Keptuvėje apie tris minutes ištirpinkite sviestą, kai jis pradės kvepėti, sudėkite nedideliais gabalėliais supjaustytus šalavijo lapelius, įberkite druskos.
15. Paruoštus burokėlių raviolius užpilkite sviesto ir šalavijų padažu ir apibarstykite smulkintais graikiniais riešutais.