-15% nuolaida Lovų kategorijai su kodu LABANAKTIS15*Netaikoma jau nukainotoms ir atrinktoms prekėms.

-15% nuolaida Lovų kategorijai su kodu LABANAKTIS15*Netaikoma jau nukainotoms ir atrinktoms prekėms.

Viskas apie apsipirkimą
Lietuvių
5 € jumsRegistracijaPrisijungimasKrepšelis Menu

Gaminkite kaip tikras šefas

Ar maisto gaminimas yra tikroji jūsų aistra? O gal tiesiog norite, kad gaminti būtų dar paprasčiau? Pasinaudokite iš kokybiškų medžiagų pagamintais funkcionaliausio dizaino virtuvės pagalbininkais.

Pristatome aukščiausios kokybės puodų, keptuvių, peilių ir kitų specialių įrankių pasirinkimą, kad virtuvėje kasdien jaustumėtės kaip tikras šefas.

Puodai, kuriuos paveldės net jūsų anūkai

Tikram virtuvės šefui reikia kokybiškų puodų, keptuvių ir kepimo įrankių rinkinio. Kam? Kad skaniausi šedevrai nesudegtų, o įrankiai bei keptuvės tarnautų ir ateities kartoms. Toks kokybiškas dizainas ir medžiagos sutaupys nemažą pinigų sumą.

Tačiau išsirinkti tobulus ir kokybiškus puodus bei keptuves nėra taip paprasta. Turėtumėte domėtis ne tik dizainu, bet ir medžiaga, funkcijomis bei priežiūra. Štai kodėl jums paruošėme trumpą puodų ir keptuvių pasirinkimo vadovą.

Ant peilio ašmenų

Norint išmokti pjaustyti kaip profesionalui, reikia ne tik praktikos, bet ir puikiai pagaląstų įrankių, kurie dėl to yra daug saugesni nei bet koks bukas peilis. Todėl rinkitės aukštą kokybę bei korozijai atsparų plieną, kuris ilgai išliks aštrus ir, jei reikia, galėsite jį lengvai pagaląsti.

Galąsti peilį namuose naudojant klasikinį galandinimo akmenį nėra sudėtinga, tačiau jei vis tiek nedrįstate to padaryti, nedvejokite ir pasinaudokite profesionalaus peilių gamintojo paslaugomis.

Taip pat svarbu peilius laikyti tinkamai. Juk nenorite, kad peiliai būtų nuskeldėję ar nublukę nuo kitų stalo įrankių. Tokiu atveju, praverstų įsigyti specialų peilių stovą arba praktišką sieninį magnetinį laikiklį.

PATARIMAS: Kaip sužinoti, ar peilis pakankamai pagaląstas? Pabandykite pjaustyti laikraštinį popierių. Jei ašmenys popieriaus neperpjauna, tuomet reikia dar pagaląsti.