Valentino dienos stalas: gėlės, žvakės, širdelės.
1. Pirmiausia iš miltelių ir pieno paruoškite pudingą. Supilkite jį į stiklines. Tada pradėkite puošti braškėmis, kurias supjaustėte plonais griežinėliais.
2. Į vidurį įdėkite braškę. Papuoškite stiklines raudonais kaspinais.
Išbandykite šias purias spurgytes pagal maisto tinklaraštininkės Báros receptą.
Rausvos glazūros galite įsigyti konditerijos parduotuvėje arba nuspalvinti baltąjį šokoladą maistiniais dažais.
Papuoškite braškėmis, kurias galite išpjaustyti širdelės forma.
Galiausiai pridėkite gėlių, pavyzdžiui, ramunėlių ar našlaičių.
1. Braškių sultimis patepkite stiklinių kraštus.
2. Apvoliokite stiklinę rausvu cukrumi.
3. Sumaišykite šaldytas braškes ir padalinkite į dvi stiklines.
4. Supilkite kombučią arba gazuotą vandenį.
5. Pabarstykite valgomaisiais blizgučiais.
6. Papuoškite širdelės formos iešmeliu su braškėmis.