Sýr feta, olivový olej, med a vodu vložte do mísy mixéru a rozmixujte do krémové konzistence.
Broskve nakrájejte na 6-8 plátků, jahody můžete nechat vcelku nebo je rozkrojit na polovinu, pokud jsou velké.
Plátky chleba a broskve opečte na grilu.
Jahody a cherry rajčátka vložte do raclette pánvičky a grilujte na středním/vysokém plameni, přičemž po prvních 5 minutách zkontrolujte, zda jsou hotová. Poté je vyjměte z pánvičky.
Plátky chleba potřete krémovým sýrem feta, na který položte ovoce a plátky grilované broskve.
Na bruschettu položte i několik lístků bazalky a podle chuti přidejte med.
Į maišytuvo dubenį sudėkite fetos sūrį, alyvuogių aliejų, medų ir šlakelį vandens. Maišykite iki kreminės masės.
Persikus supjaustykite į 6–8 skilteles. Jei braškės labai didelės, jas perpjaukite, o jei ne – palikite neperpjautas.
Apkepkite duonos riekeles ir persikus ant grotelių.
Braškes ir vyšninius pomidorus atskirai kaitinkite ant vidutinės/didelės ugnies, po pirmųjų 5 minučių patikrinkite ar iškepė. Iškepus, nepamirškite nuimti odelių.
Duonos riekeles patepkite fetos sūrio kremu, dėkite braškes ar vyšninius pomidorus ir ant grotelių keptų persikų griežinėlius.
Ant riekelių uždėkite kelis baziliko lapelius ir pagal skonį užlašinkite medaus.
Nuplaukite ir nuvalykite grybus. Nuimkite grybų kotelį.
Vyšninius pomidorus ir mocarelos rutuliukus perpjaukite per pusę.
Į kiekvieną grybą sudėkite mocarelos ir vyšninių pomidorų puseles (po 3-4 gabalėlius).
Grybus dėkite ant grotelių ir kepkite. Kad paviršiuje susidarytų plutelė, rekomenduoju kepti 3-5 minutes ant vidutinės ugnies.
Iškepus, grybus dėkite ant gražgarstės, apšlakstykite balzaminiu actu ir uždėkite keletą šviežių baziliko lapelių.
Grybus rekomenduoju patiekti su baltuoju arba rožiniu vynu.