- Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių. Ištepkite kepimo formą sviestu ir pabarstykite miltais.
- Keptuvėje sumaišykite miltus su kepimo milteliais, cukraus pudra ir druska. Įmaišykite kiaušinį, tada pieną ir aliejų. Gerai išmaišykite. Įmaišykite tarkuotą apelsino ir greipfruto žievelę, apelsinų sultis ir citrinų sultis pagal skonį.
- Trečdalį tešlos perkelkite į kitą dubenį ir įmaišykite kakavos miltelius. Baltą tešlą supilkite į riebalais išteptą kepimo formą ir apipilkite kakavine tešla.
- Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių ir palikite atvėsti formoje.
Patarimai papuošimui: paruoštą pyragą galite apibarstyti cukraus pudra arba pasigaminti glajų, pavyzdžiui, sumaišę cukraus pudrą ir vandenį bei apibarstę jį smulkiais vaisiais.